خلاصه آمار

معصوم بودن

دوشنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۵، ۰۳:۵۹ ب.ظ

خیلی ها را دیدم میگن شما ها شورشو دراوردید میگید اقا معصوم هست جمع کنید خودتونو معصوم فقط 14 معصوم اقا هم یکی مثل ماست اونم هم خطا میکنه ولی دیگه صبر نمیکنه جوابش روبشنوه و باعث میشه که این پست اینجا گفته بشه 

 

عصمت : عصمت دو نوع داره عصمت عام و عصمت خاص 

 

عصمت خاص : مخصوص 14 معصوم بوده و کسی دیگر در این وادی راه پیدا نکرده و این عصمت سه شاخصه دارد 

1. عصمت از هرگونه خطا و یا بهتر از هرگونه فکر خطا و لغزش 

2.عصمت در ابلاغ پیام آنها عین پیام خدا را به جامعه تحویل میدهند حرفشان حرف اخر است و نمیتوان به ان چیزی را اضافه کرد 

3. در قران امده است معصوم از پلیدی پاک است و معصوم از هرگون پلیدی پاک است 

حضرت زینب با اینکه فرزند امام علی است ولی معصوم نیست ایشان همیشه نقل از معصوم کردند و هیچگاه حرفی از خودشان نمیزند

بارها دیده ایم که فرمودند سلمان از ما اهل بیت است ولی سلمان هم معصوم نیست 

 

پ.ن: ادامه دارد....

عصمت عصمت خاص عصمت عام مقام معظم رهبری
  • ۹۵/۰۱/۱۶
  • بسیجی گمنام

نظرات (۳)

سلام خوندمش
 خیلی خوب بود احسنت
منتظر ادامه اش هستیم
۱۶ فروردين ۹۵، ۱۹:۲۱
پاسخ:
ممنون 

حتما ادامش رو میذارم
ازآن جای که براساس اصل 107 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران همه مردم ازجمله رهبر در برابر قانون مساوی می باشند؛ رسیدگی به جرایم رهبر؛ کیفیت اثبات آن وسایرمراحل دادرسی همانند رسیدگی به جرایم مردم عادی توسط محاکم خواهد بود. البته براساس اصل یکصد و یازدهم قانون اساسى، مجلس خبرگان، بعد از معرفى فقیه واجد الشرایط به عنوان ولى‏فقیه، در طول دوران رهبرى نیز وظیفه نظارت بر اعمال و رفتار رهبر، به منظور «بقاء شرایط» را برعهده دارد. نظارت مجلس خبرگان چنانکه در مشروح مذاکرات مجلس خبرگان نیز آمده، به هیچ وجه نظارتى «کنترلى و پارلمانى و استیضاح» نمى‏باشد، بلکه صرفا یک «نظارت تشخیصى» است؛ یعنى صرفا در محدوده‏اى است که خبرگان باید - مطابق اصل یکصد و یازدهم قانون اساسى - به منظور تداوم بقاى شرایط رهبرى از آن اطلاع داشته باشند. 
مجلس خبرگان، به منظور انجام‏دادن وظیفه نظارتى خویش بر بقاء شرایط رهبرى، از میان اعضاى خود هیئتى را مرکب از یازده نفر عضو اصلى و چهار نفر عضو على‏البدل، براى مدت دو سال با رأى مخفى انتخاب مى‏نمایند. ماده یکم آیین‏نامه داخلى مجلس خبرگان. که به «کمیسیون تحقیق» معروف است؛ اعضاى آن ‏باید فراغت کافى براى انجام ‏دادن وظایف خود داشته باشند. بستگان نزدیک سببى و نسبى رهبر، نمى‏توانند عضو کمیسیون تحقیق باشند. تحقیقات و مذاکرات کمیسیون تحقیق، محرمانه است و کمیسیون مجاز به انتشار آن‏ها جز به روش بیان شده در این آیین‏نامه نیست. این کمیسیون وظیفه دارد هرگونه اطلاع لازم را در رابطه با اصل یکصد و یازدهم در محدوده‏ى قوانین و موازین شرعى تحصیل نماید و با اشراف برکارهاى رهبرى، سخنرانى‏ها، موضع‏گیرى‏ها، عزل و نصب‏ها و کارهاى دیگر رهبر را مورد بررسى قرار دهد. این هیئت بر عملکرد نهادهایى که زیر نظر رهبرى کار مى‏کنند به طور غیررسمى اشراف دارد و اگر در کار آن‏ها مشکلاتى دید به رهبرى تذکر مى‏دهد .
در ماده 16 آیین‏نامه داخلى مجلس خبرگان آمده است: «هیئت رئیسه مجلس خبرگان مى‏تواند در هر اجلاسیه‏اى از مسؤول یا مسؤولان یک یا چند نهاد از نهادهایى که زیر نظر مستقیم مقام معظم رهبرى فعالیت مى‏کنند، جهت استماع گزارش فعالیت‏هاى مهم آن‏ها به جلسه رسمى مجلس خبرگان دعوت نماید. مدت زمان گزارش، حداکثر یک ساعت خواهد بود.. همچنین نسبت به صحت و سقم گزارش‏هاى واصله تحقیق و در صورتى که لازم بداند با مقام رهبرى ملاقات نماید مطابق ماده 33 آیین‏نامه داخلى مجلس خبرگان: «این کمیسیون [تحقیق‏] موظف است هرگونه اطلاع لازم را درباره اصل یکصدویازدهم، در محدوده قوانین و موازین شرعى، به دست آورد. هم‏چنین درباره صحت و سقم گزارش‏هاى رسیده، دراین‏باره، تحقیق و بررسى کند و اگر لازم بداند، با مقام معظم رهبرى، در این زمینه، ملاقات کند».. و مقام رهبرى در خصوص گزارش ارائه شده حق دفاع از خود را خواهد داشت. دبیرخانه مجلس خبرگان باید این گونه گزارش‏ها را به کمیسیون تحقیق تسلیم کند و اگر دیگر اعضاى خبرگان نیز دراین‏باره، اطلاعاتى در اختیار دارند، باید آن‏ها را در اختیار کمیسیون قرار دهند. اگر کمیسیون تحقیق، پس از بررسى و تحقیق، مطالب مذکور را براى تشکیل اجلاس خبرگان کافى دانست، تشکیل جلسه فوق‏العاده را از هیئت‏رئیسه خواستار مى‏شود و اگر کافى ندانست، موضوع را با عضو یا اعضاى خبرگانى که اطلاعات را ارائه داده بودند،در میان مى‏گذارد و درباره آن‏ها توضیح مى‏دهد. اگر آنان قانع شدند، موضوع مسکوت مى‏ماند و اگر قانع نشدند، در صورتى که اکثر نمایندگان منتخب، از هیئت‏رئیسه مجلس، تقاضاى تشکیل جلسه فوق‏العاده کنند، هیئت‏رئیسه باید جلسه را تشکیل دهد. نصاب لازم در تشخیص موضوع و عمل به اصل یکصد و یازدهم، آراى دو سوم نمایندگان منتخب مى‏باشد. هرگاه رهبر به تشخیص خبرگان از انجام وظیفه رهبرى ناتوان شود از مقام خود برکنار مى‏شود. جلسه‏هاى هیئت تحقیق هم مستمر است؛ یعنى در طول سال هر پانزده روز یا هر ماه یک مرتبه اقلاً جلسه دارند (ر. ک: مقررات و عملکرد مجلس خبرگان، گفت و گو با آیت اللَّه ابراهیم امینى، و گفت و گو با آیت اللَّه سید حسن طاهرى خرم آبادى، فصلنامه حکومت اسلامى ش 8.)
۱۶ فروردين ۹۵، ۱۹:۲۱
پاسخ:
خوب این رو باید به این افراد گفت واقعا ممنون بابت نظرتون
اونایی که این حرف ها رو می زنند، خودشون هم خوب میدانند که شایسته تر از آقا برای رهبری وجود نداره. ولی فعلاً هوای نفس بر آونها غالب شده و فکر عواقبش نیستند. و نمی دانند که اگر رهبری نبود الآن مملکتی هم در کار نبود..
۱۶ فروردين ۹۵، ۱۹:۲۰
پاسخ:
اصلا بعضی ها فکر نمیکنند فقط میخان حرفی زده باشند و بعضی وقت ها فقط همراهی میکنن با افراد و میخان جو بدن 

حرف حق رو هم نمیپذیرن
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
باز نویسی قالب توسط گروه فرهنگی سردار هور